Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs

Expertul zilei

Află secretele succesului de la cei mai buni specialiști în diverse domenii, atât din țară, cât și de peste hotare. Fii atent, permite-ți să fii curios și notează-ți orice idee, căci tot ce vei învăța astăzi, va fi reușita ta de mâine.   

Pasiunea pentru cuvânt - o afacere mai puțin ordinară
0
3704
Poate fi copywritingul o afacere profitabilă? Cât de bine scriu moldovenii? Cum devii un redactor de succes și de ce ai nevoie? Pe toate le aflăm de la fondatoarea biroului lingvistic MOT A MOT, Lucia Cujbă, tânăra care știe să transforme orice risc în oportunitate.
Continuare
Despre blogging și secretele reușitei online
0
4042
Elena Cara, deținătoarea blogului Motivonti.ro, este o tânără ambițioasă din Republica Moldova, care reușește să combine cu succes rolul de blogger bucureștean cu cel de mămică responsabilă. Aflăm astăzi de la ea cum începi activitatea online, care sunt investițiile și secretele reușitei.
Continuare
Designul interior - pasiunea convertită în afacere
2
8500
Astăzi îi oferim cursorul Nadejdei Vameș – expert în arta designului interior, antreprenoare de succes, o femeie puternică, frumoasă și înțeleaptă, care știe cât valorează munca și crede în faptul că fericirea se naște din creație. 7 ani de activitate în domeniu, experiență de antreprenor în Moldova și, mai nou, în SUA, la New York, proiecte în design rezidențial și comercial – despre toate acestea ne va povesti cu sinceritate, venind cu sfaturi foarte bune nu numai pentru designerii începători, dar și pentru antreprenorii din alte domenii.
Continuare
Cum învățăm corect limba engleză? Sfatul expertului
0
10877
Astăzi discutăm cu Margarita Druță, fondatoarea școlii de engleză Fantastic English, care ne va povesti despre secretele unui studiu eficient al limbii engleze, despre cele mai frecvente greșeli comise în procesul de învățare și metodele care chiar dau rezultate. Deschide carnețelul și notează :)
Continuare
Cum începi o carieră în IT și care este metoda corectă de reprofilare profesională?
0
5488
Cum devii un programator profesionist și cu ce începi? Ce faci dacă vrei să te reprofilezi în IT? Ce greșeli trebuie să eviți? Despre cariera în domeniului IT și metodele eficiente de instruire vom discuta astăzi cu doamna Liuba Cracea, director Interportal.
Continuare