Ресурс обучения и личного развития
Добавить курс
  1. Cursuri de limbă engleză (pentru copii)

Cursuri de limbă engleză (pentru copii)

Centrul de Limbi Străine "Cargo-Didactica" anunţă formarea grupelor de limbă engleză (nivel începător A1 (Beginner) pentru luna octombrie. Limita de virsta 9-15 ani, 01.10.2018
Cursuri de limbă engleză (pentru copii)
2000 лей
0
Кишинёв
01 octombrie 2018
Записаться на обучение
Описание
Centrul de Limbi Străine "Cargo-Didactica" anunţă formarea grupelor de limbă engleză (nivel începător A1 (Beginner) pentru luna octombrie. Limita de virsta 8-15 ani.

Cursurile de limbă engleză sunt personalizate, cu tehnici interactive de predare şi o experienţă vastă a profesorilor. Sunt utilizate diverse materiale auditive şi video de predare.

Coordonatele cursului:
Data începerii: 01.10.2018 (ora: 16:00-17:30)
Durata desfășurării: 48 ore academice (luni, miercuri şi vineri)
Locaţie: Chișinău, str. Sarmisegetusa 43

Absolvire: Certificat de absolvire pentru nivelul corespunzător. Programul cursurilor este aprobat de către Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării.

Tarif participare la curs: 2000 lei. Preţul include cartea şi caietul de exerciţii. Contul de plată se solicită prin email. În cazul în care vii cu un prieten la același curs de grup, atunci veți beneficia ambii de 10 % reducere. Achitările se acceptă până la data de 29.09.2018 (inclusiv). Mai multă informație pe email sau telefon.
Начало обучения
01 octombrie 2018
Добавить отзыв
Отзывы
Нет отзывов
Контакты
Контакты
Chisinau
cargo.didactica@gmail.com
Заказать обратный звонок

Рекомендуемые статьи

Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Развитие и самопознание
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
Август 23, 2019
0
5 cărți cu rezonanță de bombă atomică – recomandare de la Maria Dabija, triplă olimpică republicană la Limba și literatura română Kнига, которая читает тебя
Venim cu o listă de lectură aleasă, împrumutată din biblioteca olimpicilor de Limbă și literatură română. Fiecare carte reprezintă o adevărată lecție de viață. Enjoy the moment :)
Сентябрь 25, 2018
0
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Эксперт дня
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Октябрь 02, 2018
0
Все будет как в сказке, или как нам воспитать наши мысли, чтобы создать желаемую реальность Чему не учат в школе
Мы - то, что мы думаем, и любое выраженное слово - это состояние нашего внутреннего мира. Если бы мы знали, насколько сильны наши мысли, мы никогда не позволим себе думать негативно. Мы предлогаем конкретные советы для когнитивной детоксикации. Приятного чтения!
Январь 22, 2018
0