Ресурс обучения и личного развития
Добавить курс
  1. Cursuri de engleză Online

Cursuri de engleză Online

Un curs de limba engleză generală se concentrează asupra englezei pe care este nevoie să o știi pentru a te descurca în situațiile de comunicare de zi cu zi. Programa conține lecții de limba engleză care te ajută la locul de muncă, la studii, în călătorii sau în conversațiile banale cu prietenii și familia. Indiferent dacă ești în căutarea unui curs de engleză începători online sau vrei doar să-ți îmbunătățești cunoștințele avansate de limbă, profesorii de engleză online te vor ajuta să îți atingi obiectivele.

Cursul de limba engleză online urmărește o programă ușor adaptabilă nevoilor și obiectivelor tale, concepută conform Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi Străine, astfel respectând și cerințele internaționale pentru recunoașterea nivelului tău de engleză.
Чему я научусь?
  • Vei putea conversa în limba engleză în funcție de nivelul pe care-l vei încheia.
Cursuri de engleză Online
Online
10 €
0
Румынский
Записаться на обучение
Описание
Cursuri de limba engleză specializată (și pentru companii)

Poți parcurge cursul de limba engleză specializată (medicină, inginerie, IT & software ș.a.) dacă deții cel puțin un nivel de cunoștințe de limba engleză A2/B1. Acest curs are rolul de a te ajuta să comunici eficient la locul de muncă, cu partenerii de afaceri, în cadrul întâlnirilor (face-to-face, video conference ș.a.) și în călătoriile de afaceri.

Acest curs de engleză online necesită cunoștințe de bază în limba engleză pentru ca situațiile prezentate în cadrul sesiunilor să fie mai ușor de înțeles. Programa este concepută astfel încât să fie acoperită mare parte din situațiile cu care te confrunți la locul de muncă. Programa business generală se modifică în funcție de planul de dezvoltare lingvistic care se stabilește alături de tine. În cazul companiilor planul de dezvoltare lingvistică se stabilește alături de reprezentații companiei și va respecta obiectivele impuse de aceștia.

Cursuri de limba engleză pentru examene

Fie că este vorba de trecerea cu brio peste un examen național (admitere la liceu sau bacalaureat) sau un examen internațional (CAE, IELTS ș.a.), cursurile online de limba engleză furnizate în acest scop sunt bine documentate și mereu de actualitate.

Se urmăresc îndeaproape programele examenelor, iar cursurile se adaptează cerințelor venite atât din partea cursanților, cât și din partea organizatorilor de examene.

Încă nu ești sigur(ă) că aceste cursuri online de engleză sunt cele mai potrivite pentru tine? Înscrie-te la o lecție demonstrativă de 45 de minute fără obligații ulterioare! În plus, la sfârșitul lecției demonstrative, profesorul de engleză online îți face un plan de dezvoltare lingvistică personalizat, în funcție de nevoile tale. Învață limba engleză online!
План обучения
    Personalizat pe nevoile cursantului
Требования
  • PC/laptop, sistem audio/ video funcțional, conexiune bună la internet
Целевая аудитория
  • 16 - 65 ani
Добавить отзыв
Отзывы
Oana
Январь 21, 2018
„Sunt foarte multumita atat de continutul lectiilor, de subiectele de discutie , cat si de modul de desfasurare al cursului si de trainerul care ma ajuta foarte mult. Am avut o perioada in care am participat la cursuri de engleza predate in grup, iar in acest moment nu pot sa nu fac o comparatie intre cele doua tipuri de cursuri. Este diferit de ceea ce am facut pana acum si este o imbunatatire pentru mine. Ma ajuta si particip cu drag de fiecare data!”
Контакты
Контакты
Bdul Tomis nr. 46 et. 1 cam. 12, Constanța, România
office@trainer.international
Заказать обратный звонок

Рекомендуемые статьи

Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu Развитие и самопознание
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Октябрь 11, 2018
1
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Эксперт дня
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Октябрь 02, 2018
3
Все будет как в сказке, или как нам воспитать наши мысли, чтобы создать желаемую реальность Чему не учат в школе
Мы - то, что мы думаем, и любое выраженное слово - это состояние нашего внутреннего мира. Если бы мы знали, насколько сильны наши мысли, мы никогда не позволим себе думать негативно. Мы предлогаем конкретные советы для когнитивной детоксикации. Приятного чтения!
Январь 22, 2018
1
Искусство детской анимации или как правильно организовать праздник для вашего ребенка Эксперт дня
Как правильно выбрать детского аниматора и устроить незабываемый праздник? Что нужно учитывать при организации праздника, и какие ошибки нужно избежать? О профессии аниматора и об о всех организационных моментах остающихся за кадром поговорим с Анастасией Бец, аниматор с 8-летним стажем, директор фирмы Businkamd
Май 30, 2018
0