Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Cursuri de engleză Online

Cursuri de engleză Online

Un curs de limba engleză generală se concentrează asupra englezei pe care este nevoie să o știi pentru a te descurca în situațiile de comunicare de zi cu zi. Programa conține lecții de limba engleză care te ajută la locul de muncă, la studii, în călătorii sau în conversațiile banale cu prietenii și familia. Indiferent dacă ești în căutarea unui curs de engleză începători online sau vrei doar să-ți îmbunătățești cunoștințele avansate de limbă, profesorii de engleză online te vor ajuta să îți atingi obiectivele.

Cursul de limba engleză online urmărește o programă ușor adaptabilă nevoilor și obiectivelor tale, concepută conform Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi Străine, astfel respectând și cerințele internaționale pentru recunoașterea nivelului tău de engleză.
Ce voi învăța?
  • Vei putea conversa în limba engleză în funcție de nivelul pe care-l vei încheia.
Cursuri de engleză Online
Online
10 €
0
Română
Înscrie-te la curs
Descriere
Cursuri de limba engleză specializată (și pentru companii)

Poți parcurge cursul de limba engleză specializată (medicină, inginerie, IT & software ș.a.) dacă deții cel puțin un nivel de cunoștințe de limba engleză A2/B1. Acest curs are rolul de a te ajuta să comunici eficient la locul de muncă, cu partenerii de afaceri, în cadrul întâlnirilor (face-to-face, video conference ș.a.) și în călătoriile de afaceri.

Acest curs de engleză online necesită cunoștințe de bază în limba engleză pentru ca situațiile prezentate în cadrul sesiunilor să fie mai ușor de înțeles. Programa este concepută astfel încât să fie acoperită mare parte din situațiile cu care te confrunți la locul de muncă. Programa business generală se modifică în funcție de planul de dezvoltare lingvistic care se stabilește alături de tine. În cazul companiilor planul de dezvoltare lingvistică se stabilește alături de reprezentații companiei și va respecta obiectivele impuse de aceștia.

Cursuri de limba engleză pentru examene

Fie că este vorba de trecerea cu brio peste un examen național (admitere la liceu sau bacalaureat) sau un examen internațional (CAE, IELTS ș.a.), cursurile online de limba engleză furnizate în acest scop sunt bine documentate și mereu de actualitate.

Se urmăresc îndeaproape programele examenelor, iar cursurile se adaptează cerințelor venite atât din partea cursanților, cât și din partea organizatorilor de examene.

Încă nu ești sigur(ă) că aceste cursuri online de engleză sunt cele mai potrivite pentru tine? Înscrie-te la o lecție demonstrativă de 45 de minute fără obligații ulterioare! În plus, la sfârșitul lecției demonstrative, profesorul de engleză online îți face un plan de dezvoltare lingvistică personalizat, în funcție de nevoile tale. Învață limba engleză online!
Planul de studiu
    Personalizat pe nevoile cursantului
Cerințe
  • PC/laptop, sistem audio/ video funcțional, conexiune bună la internet
Publicul țintă
  • 16 - 65 ani
Adaugă o recenzie
Recenzii
Oana
Ianuarie 21, 2018
„Sunt foarte multumita atat de continutul lectiilor, de subiectele de discutie , cat si de modul de desfasurare al cursului si de trainerul care ma ajuta foarte mult. Am avut o perioada in care am participat la cursuri de engleza predate in grup, iar in acest moment nu pot sa nu fac o comparatie intre cele doua tipuri de cursuri. Este diferit de ceea ce am facut pana acum si este o imbunatatire pentru mine. Ma ajuta si particip cu drag de fiecare data!”
Contacte
Contacte
Bdul Tomis nr. 46 et. 1 cam. 12, Constanța, România
office@trainer.international
Comandă apel

Articole recomandate

Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu Cunoașterea de sine
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Octombrie 11, 2018
1
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
3
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
5
Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0