Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Aplicabilitatea TVA. Studii de caz

Aplicabilitatea TVA. Studii de caz

? Calculul proratei TVA îl găsești a fi dificil?
? Vrei să fii sigur dacă trebuie sau nu să calculezi TVA în relațiile cu nerezidenții?
? Dorești să cunoști cum aplici taxarea inversă la TVA?
Ce voi învăța?
  • BENEFICIILE PARTICIPĂRII LA TRAINING: ✔️Vei primi suport de curs cu studii de caz rezolvate ✔️Vei beneficia de patru ore astronomice de consultanță ✔️Vei primi răspunsuri la toate întrebările aferent subiectului TVA.
Aplicabilitatea TVA. Studii de caz
1625 MDL
0
Chișinău, Centru
Înscrie-te la curs
Vioser Tax Trainings
VIOSER Tax Trainings SRL este compania a cărei MISIUNE constă în oferirea serviciilor de calitate înaltă clienților săi contribuind prin organizarea instruirilor profesioniste orientate mediului antreprenorial, managerial și contabil de orice nivel având ca SCOP sporirea valorii businessului și companiilor autohtone. De mai bine de 4 ani împărtășim expertiza noastră atât start-up-urilor, cât și celor deja lansați în business. Suntem o echipă profesionistă care deține un portofoliu de peste 200 de instruiri/evenimente organizate, peste 2000 participanți și peste 1800 de companii clienți, organizând până la moment traininguri și evenimente pe domeniile: Fiscalitate, Contabilitate, Management Financiar, Coaching Fiscal pentru Antreprenori, Managementul Proiectelor, Elaborarea Business Plan-urilor etc.
Descriere
PROGRAM:
1. Aplicabilitatea TVA. Modul de calculare și achitare. Administrarea contribuabililor
2. Deductibilitatea TVA. Calculul Proratei
3. TVA la import
4. Declarația TVA 12 și reconcilierea cu datele din contabilitate. Registrul de livrări și registrul de procurări
5. Facilități fiscale: livrări scutite de TVA și cote speciale
6. Restituirea TVA
7. Documentarea livrărilor și modul de eliberare a facturilor fiscale
8. Studii de caz
9. Întrebări și răspunsuri.
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Str. Mitropolit Varlaam, 65, et. 4, of. 419
trainings@vioser.md
Comandă apel

Articole recomandate

Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu Cunoașterea de sine
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Octombrie 11, 2018
1
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
3
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
5
Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0