Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs

Cunoașterea de sine

Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management.
0
4010
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
Continuare
Ce zi frumoasă umblă pe pământ sau 5 motive de a zâmbi în fiecare zi
0
2825
E ultima lună de iarnă. O altă iarnă din viața noastră. Cât de amorțită nu ar părea natura în această clipă, viața continuă: a mea, a ta, a lor, a fiecăruia – viața continuă și condeiul ne aparține în totalitate.
Continuare
Comunicarea eficientă sau 10 reguli simple pentru relații excelente
6
19109
A ști să comunici corect cu oamenii reprezintă 90 % de succes în orice relație. Aflați ce trebuie și ce nu trebuie de făcut în timpul unei conversații, dacă vreți să mai fiți invitați cândva la o cafea :)
Continuare
Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu
1
13580
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Continuare