Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs

Știri

Coaching Support Group organizeaza a doua intalnire la Chisinau
0
3032
Coaching Support Group organizeaza o noua intalnire la Chisinau, pe 7 martie, care are ca scop promovarea si constientizarea publicului cu privire la coaching si la beneficiile oferite de coaching. Este al doilea eveniment de acest tip, dupa lansarea grupului de catre Noble Manhattan powered by PCT, la inceputul lunii februarie.
Continuare
Noble Manhattan Coaching lanseaza Coaching Support Group la Chisinau
0
2770
Coaching Support Group (CSG) Chisinau are rolul de a desfasura intalniri lunare la care pot participa persoane din diferite domenii care sunt interesate de dezvoltare personala si de coaching. In cadrul fiecarui eveniment va fi invitat un speaker care va impartasi din experienta sa personala si profesionala.
Continuare
Noble Manhattan Coaching a organizat un nou workshop la Chisinau. Medic rezident, participant: Am invatat sa inteleg ce pot, ce merit si incotro merg.
0
2690
Noble Manhattan Coaching powered by PCT a organizat, la mijlocul lunii decembrie, un nou workshop „Introducere in Coaching” la Chisinau. Prezidat de Gerard O’Donovan la Hotel Manhattan, evenimentul a fost organizat pentru a doua oara in capitala Republicii Moldova.
Continuare