Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Bucătar

Bucătar

Curs Bucatar cu frecventa standart si frecventa redusa
Bucătar
3000 MDL
0
Chișinău
Înscrie-te la curs
Descriere
Va invitam la cursuri de Bucatar
Durata: 3 sau 5 luni
Forma de studii: La zi / frecventa redusa

Acte necesare pentru admitere: Buletin de identitate, ultimul act de studii, 1-2 poze 3x4 (dupa caz), carnet medical (se perfecteaza pe parcursul primei luni de studii)

Pret: -frecventa redusa - 3000 lei
-la zi - 3500 lei


Se obtine diploma de calificare profesionala!

Garantam ca este un curs care pune cel mai mare accent pe instruirea practica in cafenele si restaurante, iar in urma absolvirii va puteti angaja direct ca bucatari. 90% dintre elevi primesc un LOC DE MUNCA din partea Centrului de Studii BACO.

Urmind acest curs profesionist aveti oportunitatea de a obtine o calificare recunoscuta NATIONAL si INTERNATIONAL in urma traducerii si legalizarii certificatului de calificare.
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Titulescu 32
cursuribaco@gmail.com
Comandă apel

Articole recomandate

Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu Cunoașterea de sine
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Octombrie 11, 2018
1
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
3
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
5
Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0