Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Coaching support group - Valorile, Efortul si Succesul

Coaching support group - Valorile, Efortul si Succesul

Va invitam la lansarea Coaching Support Group care va avea loc la Hotel London din Chisinau - 7 februarie, ora 18:30, intrarea fiind libera. Cei care doresc sa participe la eveniment isi pot rezerva locul completand formularul de inscriere
Coaching support group - Valorile, Efortul si Succesul
Gratuit
0
Chișinău
Română
Serie de evenimente lunare incepand cu 7 februarie 2019
Înscrie-te la curs
Noble Manhattan Coaching
Noble Manhattan Coaching se afla in topul companiilor de coaching din Europa si intre primele patru la nivel international, fiind infiintata din 1993. Ofera o gama larga de programe individuale si dedicate companiilor, fiind acreditate de Institutul de Leadership si Managemanet – ILM (de nivelul 3 - 7), de Federeatia Internationala de Coaching (ICF) si Autoritatea Internationala pentru Coaching si Mentoring Profesionist – IAPC&M Fondatorul Noble Manhattan, domnul Gerard O’Donovan este o autoritate in domeniul coachingului la nivel international fiind de asemenea presedintele Institutului International de Coaching si Mentoring – IIC & M. El este coach de top, vorbitor motivational, consultant, scriitor si trainer si un antreprenor de succes. Noble Manhattan Coaching opereaza in Republica Moldova prin PCT, centru acreditat de training, reprezentat de Managing Partner - Vali Cojocaru. Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati pagina noastra www.noble-manhattan.com sau ne puteti scrie la office@professional-coach-training.com
Descriere
Noble Manhattan powered by PCT lanseaza la Chisinau, pe 7 februarie, Coaching Support Group care are ca scop promovarea si constientizarea publicului cu privire la coaching si la beneficiile oferite de coaching.

Grupurile de suport sunt o initiativa a Noble Manhattan ce este reprezentat in Republica Moldova de Diana Moraru in calitate de Managing Director prin International Coaching Solutions.
Lansarea Coaching Support Group va avea loc la Hotel London din Chisinau, la ora 18:00, intrarea fiind libera.
Atentie! Locurile sunt limitate!

Coaching Support Group (CSG) Chisinau are rolul de a desfasura intalniri lunare la care pot participa orice persoana interesata de coaching sau dezvoltare personala in general. In cadrul fiecarui eveniment va fi invitat un speaker care va impartasi din experienta sa personala si profesionala.

„Valori, Efort si Succes” – invitat Angela Stafii

Speakerul evenimentului din 7 Februarie este Angela Stafii care va vorbi despre Valori, Efort si Succes. Participantii vor avea posibilitatea sa invete ce inseamna valorile, cum sa isi identifice valorile si care este importanta acestora in viata personala si profesionala.

Angela Stafii este coach, practician NLP, cu peste 16 ani experienta de training, coaching, dialog socratic, consiliere filosofica, psihomagie.
Motto-ul sau este “Nu pot învăţa pe nimeni nimic. Pot doar să-l fac sa gândească” (Socrate).

In a doua parte a evenimentului de la Chisinau, participantii vor avea posibilitatea sa lucreze in grupuri:
 grupul de studiu / peer coaching
 coaching gratuit si
 grupul de mastermind
In cadrul grupurilor, acestia vor beneficia de coaching gratuit, vor discuta detalii de buna practica in ceea ce priveste coachingul, vor invata instrumente si tehnici de coaching si vor primi solutii la probleme cu care se confrunta in viata profesionala.

Structura intalnirilor:
18.00 – 18.30 (30 min) Inregistrare participanti si bun venit
18.30 – 18.45 (15 min) Introducere Speaker si detalii despre grupul de suport de coaching
18.45 – 19.30 (40 min) Discurs Speaker
19.30 – 19.40 (10 min) Sesiune de Q&A
19.40 – 19.45 (5 min) Impartire participanti in functie de optiunea pe care o aleg: grup de Master Mind, coaching one to one, peer- coaching
19.45 – 20.25 (40 min) Activitati de peer-coaching/Master Mind/ coaching individual
20.25 – 20.30 (5 min) Incheiere si anuntarea urmatorului invitat

Intalnirile lunare vor avea loc la Hotel London intre orele 18:30 – 20:30. Pentru a participa la eveniment, completati formularul de inscriere. Urmariti-ne pe Facebook accesand grupul Coaching in Chisinau.

Echipa Coaching Support Group Chisinau: Liderul de grup - Eugenia Caracas, Vice Deputy – Danut Simion Simion, Talks Manager – Mariana Caracas, Press Release – Pasha Moroz, Secretary – Ludmila Cotoga, Larisa Cepoi – Education Manager si Ambassador al Noble Manhattan in Republica Moldova.

Liderul groupului – Eugenia Caracas

O persoană pro activă şi pozitivă, care iubeşte oamenii şi dezvoltarea personală. Eugenia vine dintr-un mediu de psihologie cu masterat în psihologia comunicării şi resurse umane.
A petrecut ultimii 3 ani în Marea Britanie pentru un schimb de experienţă, studii post universitare, activând în calitate de terapeut şi serviciu cu clienţii pentru Compania Harrods.
În prezent este deţinătoare şi cofondatoare a centrului de dezvoltare personală ,, BETTER VERSION" din oraşul Călăraşi, Rep. Moldova.
,,Pasiunea pentru Coaching am descoperit-o când l-am întalnit pe GERARD'O DONOVAN la trainingul de întroducere în Coaching in Chişinău, atunci am înţeles că acesta este domeniul în care doresc să contribui cu experiența şi cunoştinţele acumulate până în prezent şi unde mi-ar face plăcere să cresc în continuare.
Fiind pasionată de lucrul cu oamenii, doresc să contribui la succesul celor cu care interacţionez printr-o influienţă pozitivă.
Ca şi mamă a trei copii, relaţiile şi familia m-au ajutat să înţeleg că realizările de valoare necesită timp sacrificii şi investiţie”.

Parteneri:
Evenimentul este organizat in parteneriat cu International Coaching Solutions – Diana Moraru, Cristiana P. Bota si publicatia RoNews.co.uk, Cursor.md, Aroma Padurilor, Chisinau Afterworks, Video Kreativ, Birotic Expert, Hotel London, Better Version, Vlad Andreev – Fotograf, Doina Bodarev – Cameraman, Andrei Ciudac, Unimedia.
Data de început
Serie de evenimente lunare incepand cu 7 februarie 2019
Publicul țintă
  • Traineri, Specialisti Resurse Umane, Manageri, Antreprenori, Consultanti, persoane pasionate de dezvoltare personala
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Hotel London, Ismail 17, Chisinau
csgchisinau@professional-coach-training.com
Comandă apel

Articole recomandate

Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0
5 cărți cu rezonanță de bombă atomică – recomandare de la Maria Dabija, triplă olimpică republicană la Limba și literatura română Cartea care te citește
Venim cu o listă de lectură aleasă, împrumutată din biblioteca olimpicilor de Limbă și literatură română. Fiecare carte reprezintă o adevărată lecție de viață. Enjoy the moment :)
Septembrie 25, 2018
0
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
0
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3