Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Curs AUTO teoretico-practic categoria “B”

Curs AUTO teoretico-practic categoria “B”

''Arta conducerii'' este un centru de formare și perfecționare profesională a instructorilor și conducătorilor auto. Teorie + Practică. Categoria B
Ce voi învăța?
  • Regulile de circulație rutieră
  • Abilități de a conduce automobilul - cutie manuală și automată
Curs AUTO teoretico-practic categoria “B”
5000 MDL
0
Chișinău
Română
Înscrie-te la curs
Curs AUTO teoretico-practic categoria “B” Curs AUTO teoretico-practic categoria “B” Curs AUTO teoretico-practic categoria “B” Curs AUTO teoretico-practic categoria “B”
Descriere
• Formăm grupe mixte, cu suficient de puțini studenți încât să fie timp pentru toți și suficient de mulți ca să creăm lecții interactive și productive, atât în teorie, cât și în practică.

• Credem că succesul vine ca urmare a unui efort comun. Profesorii noștri au o experiență solidă în pregătirea conducătorilor auto și a cadrelor didactice pentru acest sistem.
Planul de studiu
    în grup și individual
Publicul țintă
  • de la 16 ani
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Moldova, or.Chișinau, Poșta veche, str. Doina 104. Sala de curs 101
artaconducerii@gmail.com
Comandă apel

Articole recomandate

Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu Cunoașterea de sine
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Octombrie 11, 2018
1
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
3
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
5
Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0