Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Curs AUTO teoretico-practic categoria “B”

Curs AUTO teoretico-practic categoria “B”

''Arta conducerii'' este un centru de formare și perfecționare profesională a instructorilor și conducătorilor auto. Teorie + Practică. Categoria B
Ce voi învăța?
  • Regulile de circulație rutieră
  • Abilități de a conduce automobilul - cutie manuală și automată
Curs AUTO teoretico-practic categoria “B”
5000 MDL
0
Chișinău
Română
Decembrie 18, 2017
Înscrie-te la curs
Curs AUTO teoretico-practic categoria “B” Curs AUTO teoretico-practic categoria “B” Curs AUTO teoretico-practic categoria “B” Curs AUTO teoretico-practic categoria “B”
Descriere
• Formăm grupe mixte, cu suficient de puțini studenți încât să fie timp pentru toți și suficient de mulți ca să creăm lecții interactive și productive, atât în teorie, cât și în practică.

• Credem că succesul vine ca urmare a unui efort comun. Profesorii noștri au o experiență solidă în pregătirea conducătorilor auto și a cadrelor didactice pentru acest sistem.
Planul de studiu
    în grup și individual
Publicul țintă
  • de la 16 ani
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Moldova, or.Chișinau, Poșta veche, str. Doina 104. Sala de curs 101
artaconducerii@gmail.com
Comandă apel

Articole recomandate

Despre profesia de animator pentru copii și arta organizării unei sărbători Expertul zilei
Ce înseamnă a fi un animator pentru copii profesionist? Cum alegi corect animatorul pentru sărbătoare? Cum organizăm o petrecere și care sunt greșelile de evitat? Despre profesia de animator pentru copii și secretele de după culise vom discuta astăzi cu Anastasia Beț, animatoare pentru copii cu peste 8 ani de experiență, fondatoarea companiei Businkamd
Mai 31, 2018
0
Cum faci o carieră în SEO și ce înseamnă a fi expert în domeniu? Expertul zilei
Ce înseamnă un site perfect, apreciat atât de către utilizatori, cât și de motoarele de căutare? Cum devenim experți în optimizarea și promovarea site-urilor? Despre SEO și subtilitățile unei dintre cele mai populare profesii ai secolului XXI discutăm cu Radu Plugaru, fondatorul companiei SEOlium, expert SEO, programator și poet din fire :)
Martie 19, 2018
0
Cum începi o carieră în IT și care este metoda corectă de reprofilare profesională? Expertul zilei
Cum devii un programator profesionist și cu ce începi? Ce faci dacă vrei să te reprofilezi în IT? Ce greșeli trebuie să eviți? Despre cariera în domeniului IT și metodele eficiente de instruire vom discuta astăzi cu doamna Liuba Cracea, director Interportal.
Mai 16, 2018
0
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre,nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Vă propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
2