Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Curs Business Excel

Curs Business Excel

În zilele noastre, Excel este un program extrem de solicitat, iar o lacună la acest subiect vă va împiedica mereu să vă optimizați munca.

Cursul se predă pornind de la exemple reale, concrete, întâlnite în practică și în mediul de afaceri. Structura cursului a fost perfecționată pe baza anilor de experiență și a solicitărilor participanților la acest curs
Ce voi învăța?
  • - Generezi rapoarte specifice, detaliate, sigure și relevante care să susțină decizii de afaceri - Utilizezi combinații de taste pentru o productivitate mult sporită - Lucrezi cu referințe complexe și externe de conexiuni la date - Aplici cu succes tehnici profesionale pentru soluții eficiente și sigure de calcul tabelar - Formatezi personalizat domenii de celule și tipuri de date - Creezi grafice complexe și dinamice - Stăpânești opțiunile de ajustare și tipărire a tabelelor de dimensiuni mari - Numești celule și domenii de celule ca să le folosească în calcule - Sintetizezi date după criterii și condiții diverse - Validezi date după liste și criterii numerice - Regăsești ușor informații cu ajutorul funcțiilor specifice (VLOOKUP, INDEX) - Consolidezi date din diferite fișiere folosind funcții de agregare - Folosești scenarii pentru simulări de afaceri - Rezolvi probleme de afaceri cu un rezultat propus, utilizând instrumentul Goal Seek; - Optimizezi procese de afaceri cu ajutorul instrumentului „Solver” - Analizezi complex date dinamice cu ajutorul tabelului pivotant - Protejezi/restricționezi eficient accesul la date - Automatizezi procese repetitive cu ajutorul macrocomenzilor - EXCELezi în decizii de afaceri!
Curs Business Excel
Online
2290 MDL
0
Chișinău, Centru
Română
Înscrie-te la curs
Proactive
Dacă activezi în unul din domeniile fiscalitate, finanțe sau contabilitate, cu siguranță vom fi cei mai buni prieteni. Suntem gata să te instruim calitativ prin cursuri și traininguri. Ținând cont de progresul tehnologic, informțional și legislativ, suntem aici ca să soluționăm probleme.
Descriere
Metoda de lucru este bazată pe: exerciții, demonstrații; aplicativitate; tehnici și noțiuni noi și avansate.

Înregistrare: [https://pro-active.md/businessexcel/](https://pro-active.md/businessexcel/)

PROGRAM

Subiectul 1. Interfața programului Microsoft Excel 

Subiectul 2. Lucrul cu datele în foile de calcul

Subiectul 3. Formatarea datelor

Subiectul 4. Calcule. Tipuri de adrese. Utilizarea lor la modelarea diverselor probleme de analiză operațională 

Subiectul 5. Printarea conţinutului unei foi de lucru 

Subiectul 6. Baze de Date în Excel

Subiectul 7. Tabele Pivot în Excel
Înregistrare: [https://pro-active.md/businessexcel/](https://pro-active.md/businessexcel/)

Investiția în cunoștințe:

1990 lei până pe 30 Decembrie

2290 lei din 31 Decembrie

Data: 9 Ianuarie

Durata: 6 săptămâni (32 ore academice), sâmbătă și duminică, ora 10:00 - 12:00

Contact: 079882882
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Mitropolit Varlaam nr. 65
consultant@pro-active.md
Comandă apel

Articole recomandate

Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu Cunoașterea de sine
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Octombrie 11, 2018
2
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
2
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3
Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0