Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Curs de limbă engleză (Nivel – BEGINNER, ELEMENTARY)

Curs de limbă engleză (Nivel – BEGINNER, ELEMENTARY)

Cursul se adresează persoanelor care doresc să cunoască limba engleză, studiind-o într-un mod interactiv şi calitativ, alături de o echipă de profesionişti cu studii de specilitate în domeniu.
Curs de limbă engleză (Nivel – BEGINNER, ELEMENTARY)
1800 MDL
0
Chișinău
23.02.2018
Înscrie-te la curs
Descriere
Cursul se adresează persoanelor care doresc să cunoască limba engleză, studiind-o într-un mod interactiv şi calitativ, alături de o echipă de profesionişti cu studii de specilitate în domeniu.

Obiectivul fundamental al cursului de engleză este de a oferi o bază teoretică și practică aprofundată, care să permită cursanţilor să-și formeze și exerseze setul de competențe generale în: Conversaţie (Conversation), Ascultare (Listening), Citire(Reading), Scriere (Writing), Discurs oral (Oral discourse).
Modalitatea de studiu: cursurile se susţin pentru un număr de maxim 10 persoane.
Avantaje:
- Pre-testare GRATUITĂ, pentru a va putea încadra într-o grupă corespunzatoare nivelului dvs. de cunoştinţe - Begginer - (A1.1)/(A1.2) şi Elementary - (A2.1)/(A2.2).
- În cadrul cursurilor de engleză se pune accent pe comunicare însoţită de explicaţii şi exerciţii gramaticale, respectiv pe metode de predare interactive şi moderne.
- Pe parcursul modulului se vor susţine teste de evaluare formativă (Progress Tests) care vor urmari evoluţia fiecărui cursant.
- Suporturile de curs sunt alcătuite din: caiete de exerciţii practice; CD-uri cu exerciţii de pronunţie şi ascultare; Manualul cuprinde secţiuni teoretice menite să susţină partea practică; Acestea conţin pe lîngă exerciţiile de bază, secţiuni de audiere, scriere şi citire, părţi principale pentru a studia o limbă străină;
- Echipa noastra include cadre didactice cu experienta si profesori din instituţiile superioare de învăţămînt superior
din ţară.

La finalul acestui curs veţi putea:
- să înţelegeţi expresii şi cuvinte uzuale frecvent întâlnite (de exemplu, informaţii simple despre propria persoană, cumpărături, activitatea profesională);
- să citiţi texte scurte, fără grad mare de dificultate, să găsiţi anumite informaţii previzibile în diverse materiale cotidiene (de exemplu, meniuri, orare) şi să înţelegeţi scrisori personale scurte;
- să comunicaţi în situaţii simple şi uzuale care presupun un schimb de informaţii simplu şi direct pe teme şi despre activităţi familiare, să participaţi la discuţii scurte;
- să utilizaţi o serie de expresii şi fraze pentru o descriere personală, a condiţiilor de viaţă, a studiilor şi a activităţii profesionale prezente sau recente;

Niveluri de studiu:
 Begginer (A1.1); ora - 13:00-15:15; Grafic - Luni, miercuri, vineri; Tarif - 1800 lei/48 ore academice
 Beginner ( A1.2), ora - 13:00-15:15, Grafic - Marti, joi; Tarif - 1800 lei/48 ore academice
*Nivelul (A1.1 şi A1.2) corespunde standardului UE A1
 Elementary (A2.1); ora - 15.30-17.45, Grafic - Luni, miercuri, vineri, Tarif - 1800 lei/48 ore academice*
 Elementary (A2.2); 15.30-17.45; Grafic - Marti, joi; Tarif - 1800 lei/48 ore academice*
*Nivelul (A2.1 şi A2.2) corespunde standardului UE A2
* 1 oră academică= 45 minute
Programul cursului este aprobat de Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării.
Document de finalizare: Certificat Marca Klubafaceri SRL

Tarif participare la curs: Pentru fiecare nivel, achitaţi/cursant: 1800 lei, preț ce include manualul și caietul de exerciții. Contul de plată se solicită prin email.
Achitările se acceptă până la data de 23.02.2018 (inclusiv). Mai multă informație pe email, sau telefon.

Coordonatele cursurilor:
Data începerii: 26 februaire 2018 pentru nivelele A1.2. şi A 2.2
Data începerii: 27 februaire 2018 pentru nivelele A1.1. şi A 2.1
Locaţie: Chişinău, sector Botanica, str. Sarmisegetusa 43, sala 100. (vizavi de Fabrica ”Franzeluța”).
Data de început
23.02.2018
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Chişinău, sector Botanica, str. Sarmisegetusa 43, sala 100
limbistraine.klubafaceri@gmail.com
Comandă apel

Articole recomandate

Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu Cunoașterea de sine
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Octombrie 11, 2018
1
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
3
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
5
Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0