Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Curs expres de Resurse Umane și Salarizare

Curs expres de Resurse Umane și Salarizare

În afacerile moderne, resursele umane reprezintă o resursă indispensabilă pentru orice companie, indiferent de dimensiunea acesteia. Prin urmare, în cadrul acestui curs veți acumula cunoștințe și aptitudini avansate de gestionare a celei mai importante părți a unei companii: oamenii.
Curs expres de Resurse Umane și Salarizare
Online
2490 MDL
0
Chișinău, Centru
Română
Înscrie-te la curs
Proactive
Dacă activezi în unul din domeniile fiscalitate, finanțe sau contabilitate, cu siguranță vom fi cei mai buni prieteni. Suntem gata să te instruim calitativ prin cursuri și traininguri. Ținând cont de progresul tehnologic, informațional și legislativ, suntem aici ca să soluționăm probleme.
Descriere
PROACTIVE a creat pentru Dv-stră un curs unic, în care am combinat trei aspecte importante:

Gestionarea documentelor privind resursele umane + Calcularea, contabilizarea și raportarea plăților salariale + Controlul de stat privind raporturilor de muncă

În cadrul acestui curs vei învață cum să lucrezi în practică cu documentele de evidență a personalului angajat, să calculezi corect salariile, indemnizațiile, și alte drepturi bănești cuvenite angajaților, precum și cum corect să le raportezi SFS , dar și cum să te pregătești de un control din partea inspectoratelor muncii, pentru a evita amenzile.

Cui se adresează acest curs?
Cursul se adresează contabililor, directorilor de companii, managerilor de resurse umane, juriștilor, precum și persoanelor care au studii medii sau superioare, care doresc să se califice sau să-și perfecționeze cunoștințele în domeniu.

Programul cursului:
MODULUL 1. GESTIONAREA DOCUMENTELOR DE EVIDENȚĂ A PERSONALULUI

MODULUL 2. CONTABILITATEA RETRIBUIRII MUNCII ANGAJAȚILOR

MODULUL 3. CONTROLUL DE STAT ÎN DOMENIUL RAPORTURILOR DE MUNCĂ
Vezi programul complet aici: https://pro-active.md/contabilitate_hr


Avantajele participării la seminar:
1. Doar aspecte practice! Vei primi informații actualizate pe care le vei folosi în munca ta!
2. Îți oferă soluții și rezolvări concrete ale problemelor specifice cu care te confrunți.
3. Acces la înregistrarea video a cursului, (după finalizarea cursului) - îl poți vizualiza de un număr nelimitat în acest interval de timp, în dependență de pachetul ales
4. Portofoliu cu modele de acte și formulare pe care să le utilizezi în activitatea practică;
5. Vei primi varianta electronică a suportului de curs cu explicații detaliate.
6. Răspunsuri și soluții la întrebările tale.
Principala particularitate a cursului – cunoștințe necesare și abilități practice!


Traineri:
Rodica Cușmăunsă - Doctor în științe economice; conferențiar universitar ASEM, contabil-practician cu o experiență de peste 20 ani; trainer PROACTIVE din anul 2016 și consultant în contabilitate. Peste 1000 de persoane instruite și mii de ore predate
Liuba Mursa - Specialist-auditor Sеrvicii Resurse Umane, Securitatea și Sănătatea Muncii. Experiență in domeniul peste 20 ani Autor articole în revista electronică «Contabilșef.md» și revista «Contabilitate și Audit”
Stăvilă Dumitru - Director Inspectoratul de Stat al Muncii

Data: 11 Aprilie
Ora: 14:00 - 17:00
Durata: 24 ore academice | 5 zile
Grafic: Luni, miercuri și vineri

Vezi prețurile și înregistrează-te aici: https://pro-active.md/contabilitate_hr
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Mitropolit Varlaam nr. 65
hello@pro-active.md
Comandă apel

Articole recomandate

Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu Cunoașterea de sine
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Octombrie 11, 2018
1
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
3
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
5
Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0