Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Curs practic Microsoft Excel nivel începător – intermediar Regim OFFLINE

Curs practic Microsoft Excel nivel începător – intermediar Regim OFFLINE

Utilizarea calculatorului a devenit o necesitate si aproape orice persoană necesita să dețină cunoștințe de folosire a PC-ului, iar fie că ești elev, angajat sau proprietar de afaceri la un moment dat te lovești de interfața unui Excel pe care trebuie să o folosești util.
În cadrul cursului Excel Începător vei fi familiarizat cu interfața Excel, vei putea introduce date în foile de calcul, vei putea realiza calcule pe baza unor formule, grafice pe baza datelor disponibile, vei învăța să aranjați în pagină și să tipăriți datele procesate.
Curs practic Microsoft Excel nivel începător – intermediar  Regim OFFLINE
2490 MDL
0
Chișinău, Centru
Română
Înscrie-te la curs
Proactive
Dacă activezi în unul din domeniile fiscalitate, finanțe sau contabilitate, cu siguranță vom fi cei mai buni prieteni. Suntem gata să te instruim calitativ prin cursuri și traininguri. Ținând cont de progresul tehnologic, informațional și legislativ, suntem aici ca să soluționăm probleme.
Descriere
Cursul nostru are durata de 24 de ore academice și se desfășoară în mod interactiv, cu modele si studii de caz aplicabile în activitatea curentă.

Înregistrare: https://pro-active.md/businessexcel/

PROGRAM
Modulul 1. MS Excel și Google Sheets. Interfața Excel și instrumentele de bază ale panglicii. Adăugarea elementelor necesare pentru lucru pe panglică
Modulul 2. Introducerea rapidă a datelor în diferite moduri. Lucrul la nivel de celulă, rând, coloană, foaie, registru și personalizarea aspectului acestora
Modulul 3. Crearea formulelor și analiza erorilor
Modulul 5. Prelucrarea datelor de tip text
Modulul 6. Modificarea structurii tabelului prin inversare. Conexiunea cu tabelul original supus
inversării
Modulul 7. Calcule statistice. Găsirea valorilor maxime și minime, cu excepția unor anumite valori
Modulul 8. Importul datelor din alte foi de lucru, consolidarea datelor din mai multe foi de lucru într-un singur tabel. Adăugarea diferitelor tipuri de linkuri
De ce să participi la seminar?
Pentru că la finele cursului vei putea să:
Generezi rapoarte specifice, detaliate, sigure și relevante care să susțină decizii de afaceri
Utilizezi combinații de taste pentru o productivitate mult sporită
Lucrezi cu referințe complexe și externe de conexiuni la date
Aplici cu succes tehnici profesionale pentru soluții eficiente și sigure de calcul tabelar

Formator:
Maria Moraru - Lector ASEM, Departamentul Informatică și Managementul Informației, formator IT, autor de manuale, culegeri de probleme. Formator PROACTIVE pe tematici: MS Excel, ACCES, Word, Powerpoint în cadrul cursurilor deschise și corporative. (A instruit peste 1000 de participanți în cadrul cursurilor deschise și corporative, printre companiile beneficiare se numără: Curtea de Conturi a RM, Serviciul Fiscal de Stat al RM, Autodoc SRL, Inspecția Socială, Centrul de drept pentru persoane cu dizabilități, Dita EstFarm, Synevo, etc.

Investiția în cunoștințe:
De la 2490 lei
Achită cu #libercard

Data: 21 Iunie
Grafic: Marți și vineri
Ora: 17:30 - 20:30
Durata: 3 săptămâni, 24 ore academice
Înregistrare: https://pro-active.md/businessexcel
Contact: 079 882 882
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Mitropolit Varlaam nr. 65
hello@pro-active.md
Comandă apel

Articole recomandate

Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu Cunoașterea de sine
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Octombrie 11, 2018
1
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
3
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
5
Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0