Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Cursul HTML/CSS

Cursul HTML/CSS

Te invitam sa te inscrii la cursul HTML/CSS de 12 sesiuni/ 36 ore, la care vei studia initiere in Frontend Development, limbajele HTML si CSS la nivel initial
Cursul HTML/CSS
Online
3000 MDL
0
21.04.21
Înscrie-te la curs
Descriere
Te invitam sa te inscrii la cursul HTML/CSS de 12 sesiuni/ 36 ore, la care vei studia initiere in Frontend Development, limbajele HTML si CSS la nivel initial. Acest curs pot solicita persoanele, care vor doar sa-si incerce puterile sau au nevoie de initere si pentru alte domenii - Backend, QA, s.a.

Trainerul acestui curs este Cracea Alexandru, Senior Frontend Developer, FFW.

Alte informatii vezi pe site https://cursuri-it.md/curs-html-css/ sau la tel. 069005168.

Te așteptăm!
Data de început
21.04.21
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Bd. Stefan cel mare, 65, of. 618
office@cursuri-it.md
Comandă apel

Articole recomandate

Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu Cunoașterea de sine
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Octombrie 11, 2018
1
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
3
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
5
Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0