Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Cursuri de contabilitate cu cunoasterea 1C (Evidenta contabila 2019 teoria și practica+1С)

Cursuri de contabilitate cu cunoasterea 1C (Evidenta contabila 2019 teoria și practica+1С)

Știați că un contabil la o întreprindere mică efectuează 90 de operațiuni economice și 200 de înregistrări timp de un singur trimestru? Anume atîtea sarcini practice ve-ți efectua la cursuri Contabilitatea si 1C! Adînciți-vă în lucrul unei companii reale și efectuați toate operațiunile timp de un trimestru de la creare la închiderea anului!
Cursuri de contabilitate cu cunoasterea 1C (Evidenta contabila 2019 teoria și practica+1С)
2440 MDL
0
Chișinău
Română
Înscrie-te la curs
Descriere
Noi Vă oferim o programă complexă de pregătire „Contabil si 1C: Contabilitate 8”. La efectuarea studiului în programă complexă ve-ți primi toate cunoștințele și abilitățile necesare pentru un lucru cu spor în contabilitate cu utilizarea programei 1С.

Programa de pregătire complexă include cursurile:

Evidența contabilă 2019. Teoria și practica
1С: Contabilitatea 8. Evidența contabilă automatizată
Faceți economie de mijloace în valoare de 25% la al doilea curs!

La finisarea cursurilor de contabili Veți cunoaște excelent toate domeniile evidenței contabile și puteți trece imediat la lucru real!
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Кишинёв, Tigina 65 of. 217
info@vanar.md
Comandă apel

Articole recomandate

E timpul să-ți îndeplinești VISUL! De la Dorință la Realitate cu Daniela Floroiu Expertul zilei
Astăzi este ziua când VISUL tău devine realitate, când nu există frici și totul este posibil. Învățăm cum ne transformăm visurile în realitate alături de Daniela Floroiu - Life Coach, Trainer, NLP Master, Hipnoterapeut, Speaker sau pur și simplu un alchimist de vieți care a ajutat sute de cursanți să-și împlinească menirea și să devină cea mai bună versiune a lor.
Martie 11, 2019
0
5 cărți cu rezonanță de bombă atomică – recomandare de la Maria Dabija, triplă olimpică republicană la Limba și literatura română Cartea care te citește
Venim cu o listă de lectură aleasă, împrumutată din biblioteca olimpicilor de Limbă și literatură română. Fiecare carte reprezintă o adevărată lecție de viață. Enjoy the moment :)
Septembrie 25, 2018
0
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
0
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3