Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Cursuri de limbă engleză

Cursuri de limbă engleză

ÎNVAŢĂ ENGLEZA RAPID, COMOD ŞI UŞOR CU NEXT LANGUAGE CENTER!
Cursuri de limbă engleză
2290 MDL
0
Chișinău, Centru
Română
Înscrie-te la curs
NEXT Language Center
NEXT Language Center – o echipă tînără și dinamică ce se impune prin modernitatea tehnicilor de predare, urmând ultimele tendinte europene. Suntem partenerii tăi agreabili de comunicare într-o ambianță deschisă și interactivă.
Descriere
La cursurile de limbă engleză NEXT Language Center găsiți cele mai avantajoase oportunități de a studia Limba Engleză după un curriculum european. Programul NLC este aprobat și certificat de Ministerul Educației al Republicii Moldova. O echipă tînără și dinamică ce se impune prin modernitatea tehnicilor de predare, Suntem partenerii tăi agreabili de comunicare într-o ambianță deschisa și interactivă. Oferă-ți un început promițător cu cursurile noastre de engleză special concepute pentru a veni în întâmpinarea nevoilor, intereselor și nivelului tău de cunoastere a limbii engleze.
Locație centrală, ușor accesibilă precum și deplasarea la oficiul solicitantului de curs.
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
str. Bănulescu Bodoni 59, ASEM, bl. F, of.009
rodica.ceban@nlc.md
Comandă apel

Articole recomandate

Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu Cunoașterea de sine
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Octombrie 11, 2018
1
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
3
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
5
Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0