Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Cursuri de limbă engleză

Cursuri de limbă engleză

Cursurile de limbă engleză se adresează tuturor persoanelor care vor să înveţe, să-şi îmbunătăţească cunoştintele de limba engleza sau să obţină un loc de muncă mai bun.

Programa cursurilor acopera toate competenţele lingvistice: gramatica, vocabular tematic, exercitii de ascultat şi vorbit şi traduceri din şi în limba engleza. De asemenea, nu vor lipsi nici jocurile şi lecţiile interactive. Întrucât punem accentul pe calitate, nu cantitate, programa cursurilor de limba engleză va fi modificată în funcţie de nevoile dvs.
Cursuri de limbă engleză
2000 MDL
0
Chișinău, Botanica
14, 15 iunie
Înscrie-te la curs
Descriere
Descriere
Cursurile de grup sunt pentru cei care doresc un curs interactiv, cu un orar şi program fix. La aceste cursuri, pot participa tineri și adulţi, interesaţi de invăţarea unei limbi străine. Fiecare nivel cuprinde 48 ore (academice), iar şedinţa dureaza 3 ore (academice). Numărul minim de persoane la un curs este de 6, iar numărul maxim este de 12.

Program:
Nivel Beginner/începător (A1) - Luni, miercuri şi vineri.
Nivel Elementary/începător-avansat (A2) - Marţi şi joi.
Click pe acest link https://cargo-didactica-md.webnode.ro/testarea-nivelului-de-cunoastere-a-limbii-engleze/ pentru a vedea ce nivel corespundeţi.

Avantaje:
• Programul de curs urmăreşte dezvoltarea tuturor competenţelor standard, accentul căzând pe conversaţie.
• Sedinţele sunt interactive, iar atmosfera este plină de bună dispoziţie;
• Evaluari si feed-back permanent;
• Repartizarea într-o grupă se va face întotdeauna pe baza unui test de plasament (Vedeţi mai sus testele pentru fiecare nivel);
• Preţuri mult mai mici decât în cazul meditaţiilor individuale.
• Manualul şi caietul de exerciţii sunt gratuite;
• Programul cursurilor este aprobat de Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării.

Modalitatea de achitare:
Un Nivel de curs cuprinde 48 ore academice, iar preţul este de 2000 lei. Contractul de plată şi achitarea se va face integral, cash, în ziua începerii cursului.

În cazul în care vii cu un prieten la acelaşi curs de grup, atunci veţi beneficia ambii de 10 % reducere.

Cursurile vor începe din data de 14 și 15 iunie 2018. Pentru mai multe detalii, comandați un apel

Contacte:
Centrul de Limbi Străine “Cargo-Didactica”
Chişinău, sect. Botanica, str. Sarmisegetusa 43.
Data de început
14, 15 iunie
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Chişinău, sect. Botanica, str. Sarmisegetusa 43
cargo.didactica@gmail.com
Comandă apel

Articole recomandate

Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0
5 cărți cu rezonanță de bombă atomică – recomandare de la Maria Dabija, triplă olimpică republicană la Limba și literatura română Cartea care te citește
Venim cu o listă de lectură aleasă, împrumutată din biblioteca olimpicilor de Limbă și literatură română. Fiecare carte reprezintă o adevărată lecție de viață. Enjoy the moment :)
Septembrie 25, 2018
0
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
0
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3