Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Cursuri de limba engleză (Elementary A2) din 15 iulie 2019

Cursuri de limba engleză (Elementary A2) din 15 iulie 2019

Cursurile intensive de engleză se adresează tinerilor şi adulţilor care vor să învețe sau să-și perfecţioneze cunoştinţele în limba engleză rapid și util
Cursuri de limba engleză (Elementary A2) din 15 iulie 2019
2300 MDL
0
Chișinău
Înscrie-te la curs
Centrul de Limbi Străine Cargo-Didactica

Ca un centru dinamic şi independent, vă oferim o gamă largă de cursuri de limba engleză de înaltă calitate, oferite de profesori experimentați, folosind metode de predare inovatoare și unice. Ne mândrim cu faptul că avem grijă de nevoile și bunăstarea tinerilor/adulților, precum și de potrivirea cursurilor predate în conformitate cu necesitățile cotidiene în societate.

Descriere
Cursurile intensive de engleză se adresează tinerilor şi adulţilor care vor să învețe sau să-și perfecţioneze cunoştinţele în limba engleză rapid și util
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Chisinau
cargo.didactica@gmail.com
Comandă apel

Articole recomandate

Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0
5 cărți cu rezonanță de bombă atomică – recomandare de la Maria Dabija, triplă olimpică republicană la Limba și literatura română Cartea care te citește
Venim cu o listă de lectură aleasă, împrumutată din biblioteca olimpicilor de Limbă și literatură română. Fiecare carte reprezintă o adevărată lecție de viață. Enjoy the moment :)
Septembrie 25, 2018
0
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
0
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3