Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Engleza individual

Engleza individual

Ești plictisit de lecții standarte și cauț ceva interactiv unde într-un final vei putea vorbi engleza? Atunci, bine ai venit la mine!
Engleza individual
Online
250 MDL
0
Chișinău
Română
Înscrie-te la curs
Vlada Carapostol
Buna, Mă numesc Vlada și sunt director executiv al centrului de limbi străine iSPEAK din Chisinău. Acum 10 ani ajut studenții mei să îndrăgească limba engleză pentru viitorul lor prosper. Sunt axată pe engleza britanică și pun un mare accent pe pronunția corectă în cadrul orelor. Folosesc peste 10 platforme interactive pentru a vă face lecțiile mai captivante și viața mai ușoară, deoarece cred că ”learning should be fun!”. Dacă aveți aceleași idei vă aștept la prima lecție. Cu profund respect, Vlada
Descriere
Eu nu promit luna de pe cer și nu îți garantez că în 2 săptămâni vei vorbi engleza ca un nativ însă ce îți pot promite sunt:

1) Lecții interactive care te vor ajuta să înțelegi cum să vorbești corect
2) Accent pe pronunție corectă
3) Progres vizibil de la prima lecție
4)Abordare individuală

Dacă aceste puncte sunt ceea ce cauți, te rog să îmi lași un mesaj!
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
vladacarapostol@gmail.com
Comandă apel

Articole recomandate

Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu Cunoașterea de sine
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Octombrie 11, 2018
1
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
3
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
5
Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0