Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Gratuit! Vrei să îți faci un Blog și nu știi cum? Te ajut eu!

Gratuit! Vrei să îți faci un Blog și nu știi cum? Te ajut eu!

Vrei să împărtășești gândurile tale cu mai mulți oameni? Ești pasionat de un anumit domeniu despre care ți-ar plăcea să scrii? Sau poate chiar ai deja un blog care dorești să îl dezvolți sau să îl promovezi, eu pot să te ajut cu drag.
Gratuit! Vrei să îți faci un Blog și nu știi cum? Te ajut eu!
Gratuit
0
Înscrie-te la curs
Descriere
Salut! Te gândești că ar fi bine să îți faci un blog? Poate ești un profesionist într-un anumit domeniu care dorește să se facă cunoscut, sau poate doar ești pasionat(ă) de un anumit subiect și vrei să împărtășești gândurile și cunoștințele tale cu ceilalți, dar încă nu știi cum să îți faci un blog și de unde să începi.

Ei bine eu pot să te ajut, gratuit. Acesta nu este un curs, te voi ajuta personal să îți faci un blog pe platforma Wordpress. Te voi sfătui și ajuta cum să alegi nișa blogului, numele blogului, cum și de unde să achiziționezi numele de domeniu, hostingul, cum să instalezi Wordpress-ul și să alegi un design potrivit și alte lucruri necesare.

Vreau să te ajut pentru că știu că sunt persoane care au ceva de zis, de transmis mai departe gânduri, cunoștințe, informații, dar poate încă nu posedă competențe tehnice pentru a începe un blog.

Apasă pe butonul "Înscrie-te la curs" și completează câmpurile cu datele tale de contact, Cum am spus mai sus, acesta nu este un curs, dar așa pot vedea datele tale de contact să pot să îți scriu.
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
info@cursor.md
Comandă apel

Articole recomandate

Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu Cunoașterea de sine
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Octombrie 11, 2018
1
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
3
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
5
Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0