Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Imobilizari corporale si necorporale. Amortizarea in scopuri fiscale

Imobilizari corporale si necorporale. Amortizarea in scopuri fiscale

? Ai în gestiune IMOBILIZĂRI CORPORALE și NECORPORALE și dorești să fii sigur că evidența acestora este dusă corect?
? Întâlnești neclarități la REEVALUAREA și DEPRECIEREA ACTIVELOR?
? Dorești să primești răspunsuri la toate întrebările de ordin FISCAL în contextul AMORTIZĂRII, VÎNZĂRII sau CASĂRII mijloacelor fixe?
? Dorești să cunoști cum funcționează legal amortizarea mijloacelor fixe exploatate parțial sau sezonier pe parcursul PERIOADEI FISCALE?
Ce voi învăța?
  • BENEFICIILE PARTICIPĂRII LA TRAINING ✔️ Înveți cum să faci corect Recunoașterea și Evaluarea inițială a imobilizărilor Corporale și Necorporale ✔️ Înțelegi cum efectuezi Evaluare ulterioară, Amortizare, Reevaluarea și Deprecierea. Care sunt efectele fiscale ✔️ Primești studii de caz exemplificate și detaliat explicate pentru fiecare tip de operațiune cu imobilizările Corporale și Necorporale.
Imobilizari corporale si necorporale. Amortizarea in scopuri fiscale
1890 MDL
0
Chișinău, Centru
Română
Înscrie-te la curs
Vioser Tax Trainings
VIOSER Tax Trainings SRL este compania a cărei MISIUNE constă în oferirea serviciilor de calitate înaltă clienților săi contribuind prin organizarea instruirilor profesioniste orientate mediului antreprenorial, managerial și contabil de orice nivel având ca SCOP sporirea valorii businessului și companiilor autohtone. De mai bine de 4 ani împărtășim expertiza noastră atât start-up-urilor, cât și celor deja lansați în business. Suntem o echipă profesionistă care deține un portofoliu de peste 200 de instruiri/evenimente organizate, peste 2000 participanți și peste 1800 de companii clienți, organizând până la moment traininguri și evenimente pe domeniile: Fiscalitate, Contabilitate, Management Financiar, Coaching Fiscal pentru Antreprenori, Managementul Proiectelor, Elaborarea Business Plan-urilor etc.
Descriere
❗❗❗ Participă și TU la trainingul „ Contabilitatea imobilizărilor corporale și necorporale.
Amortizarea în scopuri fiscale” în data de 21 februarie 2023 și primește GARANTAT răspunsuri profesioniste la toate întrebările pe acest subiect.


PROGRAM
1. Noțiuni generale aferent contabilității imobilizărilor corporale și necorporale. Baza legislativ-normativă

2. Recunoaștere și evaluare inițială a imobilizărilor corporale și necorporale. Documentarea operațiunilor. Studii de caz

3. Evaluare ulterioară. Amortizare, reevaluare și depreciere. Efecte fiscale. Studii de caz.

4. Reparații curente și capitale ale imobilizărilor corporale. Documentarea reparațiilor. Efecte fiscale. Studii de caz.

5. Mișcarea internă a imobilizărilor corporale. Documentarea mișcărilor. Studii de caz.

6. Derecunoașterea imobilizărilor corporale: comercializare, schimb, casare. Efecte fiscale. Studii de caz

7. Contabilitatea altor active pe termen lung: investiții imobiliare, active destinate vânzării etc.

8. Amortizarea în scopuri fiscale
Publicul țintă
  • contabili
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Str. Mitropolit Varlaam, 65, et. 4, of. 419
trainings@vioser.md
Comandă apel

Articole recomandate

Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu Cunoașterea de sine
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Octombrie 11, 2018
1
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
3
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
5
Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0