Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. NOTE EXPLICATIVE LA SITUAȚIILE FINANCIARE CONFORM NOILOR SNC ȘI POLITICI CONTABILE

NOTE EXPLICATIVE LA SITUAȚIILE FINANCIARE CONFORM NOILOR SNC ȘI POLITICI CONTABILE

NOTE EXPLICATIVE LA SITUAȚIILE FINANCIARE CONFORM NOILOR SNC ȘI POLITICI CONTABILE
Ce voi învăța?
  • BENEFICIILE PARTICIPĂRII LA TRAINING: ✔️ Ai nevoie de o ghidare în elaborarea politicilor contabile conform SNC în vigoare. ✔️ Dorești să cunoști elementele-cheie la elaborarea politicilor contabile. ✔️ Notele explicative la situațiile financiare aferent anului 2022 sunt mult mai detaliate și au elemente obligatorii. ✔️ Dorești să ajustezi cat mai bine politicile contabile la specificul aplicării SNC și la domeniul de activitate.
NOTE EXPLICATIVE LA SITUAȚIILE FINANCIARE CONFORM NOILOR SNC ȘI POLITICI CONTABILE
1750 MDL
0
Chișinău, Centru
Română
08.02.23
Înscrie-te la curs
Vioser Tax Trainings
VIOSER Tax Trainings SRL este compania a cărei MISIUNE constă în oferirea serviciilor de calitate înaltă clienților săi contribuind prin organizarea instruirilor profesioniste orientate mediului antreprenorial, managerial și contabil de orice nivel având ca SCOP sporirea valorii businessului și companiilor autohtone. De mai bine de 4 ani împărtășim expertiza noastră atât start-up-urilor, cât și celor deja lansați în business. Suntem o echipă profesionistă care deține un portofoliu de peste 200 de instruiri/evenimente organizate, peste 2000 participanți și peste 1800 de companii clienți, organizând până la moment traininguri și evenimente pe domeniile: Fiscalitate, Contabilitate, Management Financiar, Coaching Fiscal pentru Antreprenori, Managementul Proiectelor, Elaborarea Business Plan-urilor etc.
Descriere
? Planifici elaborarea POLITICILOR CONTABILE pentru anul 2023 dar nu ești sigur de corectitudine în contextul modificărilor legislative sau aplicarea SNC?

?Vă pare dificilă metodologia elaborării NOTELOR EXPLICATIVE la SITUAȚIILE FINANCIARE aferent anului 2022 și POLITICILOR CONTABILE pentru 2023?

? Aveți nevoie de o schiță-model a unei POLITICI CONTABILE și a unei NOTE EXPLICATIVE la SITUAȚIILE FINANCIARE?
Planul de studiu
    Aspecte practice de aplicare ale noilor reglementări în legislația contabilă 1. Baza legislativ- normativă privind elaborarea politicilor contabile și notelor explicative la situațiile financiare. 2. Metodologia elaborării politicilor contabile în cadrul entității. 3. Elaborarea notelor explicative la situațiile financiare. 4. Schiță-model al unei politici contabile și a unei note explicative la situațiile financiare.
Data de început
08.02.23
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Str. Mitropolit Varlaam, 65, et. 4, of. 419
trainings@vioser.md
Comandă apel

Articole recomandate

Lista companiilor de contabilitate în Chișinău
Ești în căutarea unei companii de contabilitate în Chișinău? Am făcut o listă cu firme care prestează servicii de contabilitate și evidență contabilă, audit contabil, consultanță fiscală, diagnostic financiar, etc.
Februarie 11, 2023
0
Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu Cunoașterea de sine
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Octombrie 11, 2018
1
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
3
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
5