Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Programare orientată pe obiecte (Curs teoretic)

Programare orientată pe obiecte (Curs teoretic)

Acest curs este predestinat elevilor și studenților cu vârstă cuprinsa intre 15 și 30 de ani care doresc să învețe princiipiile apliate în programarea orientata pe obiecte care stau la baza dezvoltării aplicațiilor mobile, desktop sau web în așa limbaje de programare precum C#, JAVA, .NET, PHP, SWIFT, KOTLIN etc.
Programare orientată pe obiecte (Curs teoretic)
Online
1200 MDL
0
Chișinău
Română
1 iunie 2022
Înscrie-te la curs
Next Era IT Academy
Next Era IT Academy este o companie de cursuri online în domeniul Tehnologiilor Informaționale fondată la data de 5 iunie 2018 de către Ion Artin. Compania este susținută de Universitatea Tehnică din Massachusetts, SUA. Până în prezent au trecut cursurile la NEIA mai mult de 530 de studenți și elevi. Cursurile se petrec de luni pana vineri prin intermediul platformei ZOOM sau GOOGLE CLASSROOM.
Descriere
Acest curs este predestinat elevilor și studenților cu vârstă cuprinsa intre 18 și 30 de ani care doresc să învețe principiile aplicate în programarea orientata pe obiecte care stau la baza dezvoltării aplicațiilor mobile, desktop sau web în așa limbaje de programare precum C#, JAVA, .NET, PHP, SWIFT, KOTLIN etc.

Prețul unei ore de curs este de 150 de lei și se achita înainte de curs. Pentru detalii accesați pagina oficiala a companiei NEXT ERA.

Fiecare student la finalizarea cursului total de 8 lecții consecutive v-a primi un certificat de absolvire a cursului de teorie de la Academia de IT Next Era.
Data de început
1 iunie 2022
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
arty.nelu@gmail.com
Comandă apel

Articole recomandate

Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu Cunoașterea de sine
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Octombrie 11, 2018
1
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
3
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
5
Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0