Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Scratch Programare vizuală

Scratch Programare vizuală

Cursul de programare Scratch este destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 10 și 15 ani. Este un curs unic, interactiv și va dezvoltă la copilul tău spiritul analitic și gândirea logică prin structurarea ideilor pe o platforma educativă unică.
Scratch Programare vizuală
Online
3200 MDL
0
Chișinău
Română
1 septembrie 2021
Înscrie-te la curs
Next Era IT Academy
Next Era IT Academy este o companie de cursuri online în domeniul Tehnologiilor Informaționale fondată la data de 5 iunie 2018 de către Ion Artin. Compania este susținută de Universitatea Tehnică din Massachusetts, SUA. Până în prezent au trecut cursurile la NEIA mai mult de 530 de studenți și elevi. Cursurile se petrec de luni pana vineri prin intermediul platformei ZOOM sau GOOGLE CLASSROOM.
Descriere
Îți dorești să ai un copil fericit și ocupat cu un lucru interesant în timpul liber si pe timp de pandemie? Doar acum poți să faci rost de un curs de 4 săptămîni online de programare interactivă la un preț avantajos. Valabil pentru toți copiii cu vîrsta cuprinsă între 12 și 17 ani. Te întrebi ce va învăța copilul tău?
1) Să creeze propriile proiecte de programare vizuală;
2) Să își dezvolte spiritul analitic;
3) Să își aleagă propriul mod de creare a jocurilor interective online;
4) Să elaboreze un program unic și distractiv;
5) Să creeze personajul propriu pe o platformă internațională.
6) Să lanseze propriul proiect online.
APLICA ACUM!
Dacă ești interesat de cursul dat, lasă un comentariu la postare și voi reveni cu mai multe detalii, la fel poți apela la numărul de telefon 068130231.
Data de început
1 septembrie 2021
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Chisinau
arty.nelu@gmail.com
Comandă apel

Articole recomandate

Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu Cunoașterea de sine
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Octombrie 11, 2018
1
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
3
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
5
Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0