Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Seminar practic Gestionarea documentelor de evidență a personalului

Seminar practic Gestionarea documentelor de evidență a personalului

În afacerile moderne, resursele umane reprezintă o resursă indispensabilă pentru orice companie, indiferent de dimensiunea acesteia. Prin urmare, în cadrul acestui seminar veți acumula cunoștințe și aptitudini avansate de gestionare a celei mai importante părți a unei companii: oamenii.
Seminar practic Gestionarea documentelor de evidență a personalului
1290 MDL
0
Chișinău, Centru
Română
Înscrie-te la curs
Proactive
Dacă activezi în unul din domeniile fiscalitate, finanțe sau contabilitate, cu siguranță vom fi cei mai buni prieteni. Suntem gata să te instruim calitativ prin cursuri și traininguri. Ținând cont de progresul tehnologic, informațional și legislativ, suntem aici ca să soluționăm probleme.
Descriere
PROACTIVE a creat pentru Dv-stră un seminar unic, în cadrul căruia vei învață cum să lucrezi în practică cu documentele de evidență a personalului angajat, cum să stabilești un regim de muncă conform prevederilor legale, ce trebuie să conțină Contractul colectiv de muncă, regulamentul intern de salarizare, dar și fișele de post.

Cui se adresează acest curs?
Cursul se adresează contabililor, directorilor de companii, managerilor de resurse umane, juriștilor, precum și persoanelor care au studii medii sau superioare, care doresc să se califice sau să-și perfecționeze cunoștințele în domeniu.

La finalul seminarului vei fi capabil să:
- deprinzi abilitățile de interpretare a legislației muncii;
- gestionezi toate procedurile specifice activității de resurse umane;
- operezi cu toate documentele legate de personalul angajat;
- întocmești corect dosarul personal al angajatului și Statele de personal;
- ții evidența corectă a timpului de muncă;
- eviți sancțiunile pentru nerespectarea legislației muncii.


PROGRAM:

1. Acte normative la nivel de entitate. Contractul colectiv de muncă. Regulamentul intern al întreprinderii. Fişele de post ale personalului.

2. Statele de personal. Satele de personal: întocmirea, aprobarea și modificarea. Aplicarea Clasificatorului Ocupațiilor din Republica Moldova (CROM 006-14). Modele de documente

3. Reglementări privind contractele individuale de muncă. Conţinutul şi clauzele specifice ale contractului individual de muncă. Aspecte problematice aferente încheierii și modificării contractului individual de muncă.

4. Reglementări privind timpul de lucru şi timpul de odihnă. Durata săptămânală şi zilnică a timpului de lucru. Programul flexibil de muncă. Munca suplimentară şi munca în zilele de repaus/de sărbătoare nelucrătoare. Evidenţa timpului de muncă. Modele de documente.
Vezi programul complet aici: https://pro-active.md/gestionare-documente-personal


Trainer: Liuba Mursa - Specialist-auditor Sеrvicii Resurse Umane, Securitatea și Sănătatea Muncii. Consultanţă și asistență de specialitate în problemele Securităţii și Sănătăţii în Muncă; Resurse Umane. Experiență in domeniul peste 20 ani. Autor de articole în revista electronică Contabilșef.md și revista «Contabilitate și Audit”.

Data: 11 și 13 Aprilie
Ora: 14:00 - 17:00
Durata: 9 ore astronomice | 2 zile
Vezi prețurile și înregistrează-te aici: https://pro-active.md/gestionare-documente-personal
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Mitropolit Varlaam nr. 65
hello@pro-active.md
Comandă apel

Articole recomandate

Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu Cunoașterea de sine
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Octombrie 11, 2018
1
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
3
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
5
Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0