Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Seminar practic Plăți salariale și concedii 2022. Dări de seamă

Seminar practic Plăți salariale și concedii 2022. Dări de seamă

Legislația în domeniul remunerării muncii este frecvent modificată prin legi, hotărâri și regulamente noi, iar aceasta generează confuzii în modul de calcul al plăților salariale.
Pentru a evita posibilele erori, aplică la seminarul practic ”Plăți salariale și concedii – 2022” ca să înveți de la experții PROACTIVE care sunt modificările recente și cum să aplici corect noile prevederi legislative!
Seminar practic Plăți salariale și concedii 2022. Dări de seamă
1290 MDL
0
Chișinău, Centru
Română
Înscrie-te la curs
Proactive
Dacă activezi în unul din domeniile fiscalitate, finanțe sau contabilitate, cu siguranță vom fi cei mai buni prieteni. Suntem gata să te instruim calitativ prin cursuri și traininguri. Ținând cont de progresul tehnologic, informațional și legislativ, suntem aici ca să soluționăm probleme.
Descriere
Programul seminarului va include aspecte discutate cel mai frecvent și activ în comunitatea contabilă, fiind adaptat la condițiile/restricțiile legate de pandemia Covid-19. Interpretările existente ale normelor legale vor fi examinate în detaliu, iar participanții la seminar vor primi explicații și recomandări privind depunerea dărilor de seamă fiscale. La toate subiectele examinate se vor prezenta exemple practice.

PROGRAM
1. Reglementarea muncii și a salariului
2. Procedura de angajare a noului salariat
3. Aspecte privind timpul de muncă și timpul de odihnă
4. Calculul salariului și a altor tipuri de plăți salariale în funcție de regimul și condițiile de muncă
5. Retribuirea muncii paznicilor și a altor lucrători în condițiile evidenței muncii globale a timpului de muncă
6. Calculul și contabilizarea indemnizației pentru incapacitate temporară de muncă în diverse situaţii: boli obișnuite, accidente de muncă și/sau boli profesionale
7. Totul despre concediul anual de odihnă, concediul paternal, concediul pe cont propriu, concediul pentru studii
Vezi programul complet aici: https://pro-active.md/contabilitate-salariu/

De ce nu trebuie sa ratezi acest seminar?
• pentru că ai șansa să discuți despre modificările legislative cu impact în salarizare din 2022;
• deoarece vei învăța sa pui corect în practică modificările din legislație, atât cele din 2022, cat si cele din anii precedenți, evitând astfel eventualele erori;
• problemele prezentate și soluționate în cadrul acestui seminar sunt probleme cu care te vei întâlni, cu siguranță, în activitatea ta și rezolvările lor nu sunt deloc evidente, pentru că ele necesită atât o cunoaștere temeinică a legislației fiscal-contabile în ansamblu, cât și o familiarizare cu felul cum le interpretează Fisc-ului. Astfel, vei avea ocazia să primești soluțiile impecabile pentru problemele concrete, punctuale, cu care te confrunți tu, personal!
• în plus, primești gratuit suportul didactic, acces timp de trei zile la înregistrarea video a seminarului și, bineînțeles Certificatul de participare, numai bunde atașat la CV-ul tău!!!!


Formator - Rodica Cușmăunsă, Dr. Conf. univ. ASEM; Contabil șef la câteva companii. Trainer PROACTIVE din anul 2016 și consultant în contabilitate. Peste 1000 de persoane instruite și mii de ore predate.
Ocupă un loc la seminar aici: https://pro-active.md/contabilitate-salariu/

Data: 15 și 18 Aprilie
Ora: 13:00 - 17:00
Durata: 10 ore academice | 2 zile
Investiție: de la 1290 lei

Clienții fideli beneficiază de reducere 5%
Locație: online
Tel. 079882882
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Mitropolit Varlaam nr. 65
hello@pro-active.md
Comandă apel

Articole recomandate

Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu Cunoașterea de sine
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Octombrie 11, 2018
1
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
3
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
5
Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0