Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Seminar practic TVA: regimul fiscal-contabil

Seminar practic TVA: regimul fiscal-contabil

Specializarea în domeniul TVA a devenit o necesitate pentru contabilii profesioniști. Complexitatea legislației, modificările frecvente ale acesteia sau cerințele de raportare tot mai sofisticate impun acestora, atât noi sarcini administrative, cât și o bună cunoaștere a materiei de TVA.
Seminar practic TVA: regimul fiscal-contabil
Online
790 MDL
0
Chișinău, Centru
Română
Înscrie-te la curs
Proactive
Dacă activezi în unul din domeniile fiscalitate, finanțe sau contabilitate, cu siguranță vom fi cei mai buni prieteni. Suntem gata să te instruim calitativ prin cursuri și traininguri. Ținând cont de progresul tehnologic, informațional și legislativ, suntem aici ca să soluționăm probleme.
Descriere
Doriți să fiți în permanență informat cu privire la ultimele modificări fiscal-contabile privind TVA, însă timpul sau distanța nu Vă permit să ajungeți la seminare de specialitate?

Nu trebuie să Vă deplasați nicăieri! PROACTIVE aduce seminarul practic privind TVA direct pe ecranul calculatorului dvs.!
Seminar interactiv de prezentare și interpretare în detaliu a tuturor noutăților legislative recente din domeniul TVA, dar și alte subiecte interesante și de actualitate din sfera TVA.

PROGRAM:
1. Reglementarea normativă a TVA. Noțiuni generale privind TVA
2. Livrări impozabile și livrări scutite de TVA. Determinarea obiectului impozabil
3. Înregistrarea în calitate de plătitor de TVA
4. Aspecte fiscal-contabile privind TVA la procurarea bunurilor și serviciilor pe teritoriul Republicii Moldova. Deducerea TVA / raportarea TVA la costuri/cheltuieli în diverse situații specifice;
5. Aspecte fiscal-contabile privind TVA la livrarea bunurilor și serviciilor pe teritoriul Republicii Moldova
6. Particularitățile luării la evidență a facturilor fiscale
7. Determinarea TVA la operațiunile de import-export de bunuri și servicii. Modul de reflectarea a acestora în Declarația TVA 12
Vezi programul complet aici: https://pro-active.md/tva


Avantajele participării dvs. la acest seminar:
1. Câștigați timp prețios. Nu trebuie să Vă deplasați nicăieri, participați la seminar din fata propriului calculator. Asta înseamnă și că Vă puteți vedea liniștit și de alte treburi în timp ce urmăriți desfășurarea seminarului;
2. Economisiți bani. Costul de participare este mai mic decât cel al unui seminar fizic, organizat într-o locație aleasă de organizator. În cazul seminarului, cheltuielile și timpul petrecut călătorind spre locația fizică sunt eliminate;
3. Sunteți informat cu toate noutățile și modificările legislative. Veți afla toate nuanțele legate de emiterea și evidența Facturilor fiscale. Claritate la întocmirea și prezentarea Declarației privind TVA;
4. Primiți consultanță personalizată privind gestionarea corectă a oricărui aspect legat de recentele modificări legislative, adresând întrebări referitoare la subiectul dezbătut.
5. Totul e simplu si fără efort: aveți nevoie doar de un laptop/calculator/tabletă/telefon și de conexiune la Internet;
6. Informațiile primite sunt 100% practice. Căpătați siguranța în legalitatea acțiunilor tale.
Trainer: Cojocaru Victor - Contabil practician, stagiar în activitatea de audit, Î.M. First Audit International S.A, înregistrat în registrul stagiarilor la Ministerul Finanțelor al Republicii Moldova
Data: 30 Iulie
Ora: 09:00 - 14:00
Durata: 7 ore academice
Locație: online
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Mitropolit Varlaam nr. 65
hello@pro-active.md
Comandă apel

Articole recomandate

Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu Cunoașterea de sine
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Octombrie 11, 2018
1
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
3
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
5
Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0