Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Sesiuni Life Coaching

Sesiuni Life Coaching

Vrei sa experimentezi coachingul autentic?
Cu ocazia saptamanii internationale a coachingului ai ocazia sa faci acest lucru in mod gratuit
Sesiuni Life Coaching
Online
Gratuit
0
Chișinău
Română
28 aprilie - 5 mai 2019
Înscrie-te la curs
Noble Manhattan Coaching
Noble Manhattan Coaching se afla in topul companiilor de coaching din Europa si intre primele patru la nivel international, fiind infiintata din 1993. Ofera o gama larga de programe individuale si dedicate companiilor, fiind acreditate de Institutul de Leadership si Managemanet – ILM (de nivelul 3 - 7), de Federeatia Internationala de Coaching (ICF) si Autoritatea Internationala pentru Coaching si Mentoring Profesionist – IAPC&M Fondatorul Noble Manhattan, domnul Gerard O’Donovan este o autoritate in domeniul coachingului la nivel international fiind de asemenea presedintele Institutului International de Coaching si Mentoring – IIC & M. El este coach de top, vorbitor motivational, consultant, scriitor si trainer si un antreprenor de succes. Noble Manhattan Coaching opereaza in Republica Moldova prin PCT, centru acreditat de training, reprezentat de Managing Partner - Vali Cojocaru. Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati pagina noastra www.noble-manhattan.com sau ne puteti scrie la office@professional-coach-training.com
Descriere
In perioada 28 Aprilie – 5 Mai, la nivel international se sarbatoreste “Saptamana Internationala a Coachingului”, o celebrare a profesiei de coach.
Cu aceasta ocazie Noble Manhattan Coaching Moldova ofera pro-bono sesiuni de coaching cu ajutorul coach-ilor din echipa sa.

Daca doresti sa experimentezi o sesiune autentica de coaching,
noteaza-ti in agenda si revin-o pentru accesarea formularului de inscriere si rezervarea sesiunii.
Inscrierile se deschid incepand cu data de 22 aprilie!
Un numar limitat de sesiuni si coachi sunt disponibile. Alocarea sesiunilor se face pe principiul "primul venit - primul servit"!

Initiata in 1999 de Jerri N. Udelson, membru al Federatiei Internationale de Coaching (ICF), “Saptamana Internationala a Coachingului” are intentia de a educa publicul cu privire la valoarea colaborarii cu un coach profesionist si de a recunoaste rezultatele si progresul obtinute prin procesul de coaching. Pe parcursul acestei saptamani coachi din intreaga lume ofera o varietate de activitati si servicii pro bono in comunitatile locale pentru a permite si altor persoane sa traiasca experienta de coaching si beneficiile sale intr-un mod autentic.
Data de început
28 aprilie - 5 mai 2019
Publicul țintă
  • iubitori de dezvoltare personala
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Online
office@professional-coach-training.com
Comandă apel

Articole recomandate

Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
4 ore în urmă
0
5 cărți cu rezonanță de bombă atomică – recomandare de la Maria Dabija, triplă olimpică republicană la Limba și literatura română Cartea care te citește
Venim cu o listă de lectură aleasă, împrumutată din biblioteca olimpicilor de Limbă și literatură română. Fiecare carte reprezintă o adevărată lecție de viață. Enjoy the moment :)
Septembrie 25, 2018
0
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
0
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3