Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. StartUp MARATON - 30 zile de informație, acțiuni și rezultate!

StartUp MARATON - 30 zile de informație, acțiuni și rezultate!

StartUp MARATON - 30 zile de informație, acțiuni și rezultate! by Alexandru Bordea
StartUp MARATON - 30 zile de informație, acțiuni și rezultate!
Online
-51%
49 €
99 €
0
Chișinău
Română
Înscrie-te la curs
Descriere
Eu nu știu cum ai ajuns pe acest site, dar te asigur că această investiție în acest program a va fi cea mai mică investiție din viața ta raportat la cel mai mare rezultat pe care îl poți obține.

Va înlocui sute de cărți, sute de video materiale pentru că exact aici vei putea să faci primii pași alături de peste 1000 de startup-eri și antreprenori.

Indiferent ai sau nu o idee de business, ești mamă în concediu de maternitate, ești angajat la stat, ești elev/student sau antreprenor care se chinuie și încearcă să facă primii bani, pe 30 martie fii pregătit, pentru că până atunci, deși imediat acum completezi formularul, primești acces la patru cursuri bonus pe care le treci iar pe data de 30 vei fi într-un grup închis de Telegram unde împreună cu alți antreprenori vei face toți pașii în practică ca să poți face primii bani, primele rezultate sau să-ți crești rezultatele pe care le ai. Treci acolo pe formular, completează și de restul de ocupăm noi!

Video:
https://www.youtube.com/watch?v=w_aT03GGMOU
Planul de studiu
  • 1Primești acces la 4 cursuri (STEPS, Vânzător cu Rezultate, Vânzări în Messenger, Marketing pentru antreprenori);
  • 2Oferim acces la grupul închis de Telegram;

  • 3Primești răspuns la întrebările tale;
  • 4Alegem ideea de business sau o dezvoltăm pe cea existentă;
  • 5În fiecare zi facem acțiuni care te apropie de rezultat;
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
info@cursor.md
Comandă apel

Articole recomandate

Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu Cunoașterea de sine
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Octombrie 11, 2018
1
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
3
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
5
Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0