Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Vibe.MD - Academie IT - cursul Arduino

Vibe.MD - Academie IT - cursul Arduino

Cursul de Robotică ARDUINO este adresat copiilor cu vârsta cuprinsă între 12-16 ani pasionați de programare și electronică.
Vibe.MD - Academie IT - cursul Arduino
500 MDL
0
Chișinău
Română
Octombrie 01, 2021
Înscrie-te la curs
Vibe.MD - Academie ᴵᵀ
Transformăm talentele în competențe și abilități. Telefon: +373 79 850 853 Adresa E-mail: info@vibe.md Site: vibe.md
Descriere
Înregistrează-te pe vibe.md sau la numărul de telefon: +373 79 850 853

Durata: 3 luni
Vârsta: 12-16 ani
3 ore/săptămână
4 elevi/grupă

PREȚ: 500 Lei/Lună

În cadrul cursului de robotică ARDUINO elevii vor avea la dispoziție un Kit Arduino pentru începători, care conține led-uri, senzori de lumina, butoane, fire de conectare, plus alte câteva componente (senzori de distanță, senzori de temperatură, accelerometru), mai exact tot ceea ce este necesar pentru a explora bazele a ceea ce se poate face cu un Arduino.

La finele anului, beneficiarii vor fi capabili să realizeze echipamente de comandă și automatizare pentru diferite aparate electronice (închidere centralizată, semafoare automatizate, etc). Orice îți emaginezi este posibil cu o placă de dezvoltare Arduino.

Chișinău, str. Alba Iulia 75
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Strada Alba Iulia 75
info@vibe.md
Comandă apel

Articole recomandate

Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu Cunoașterea de sine
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Octombrie 11, 2018
2
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
2
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3
Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0