Resursă de instruire și dezvoltare personală
Adaugă curs
  1. Vibe.MD - Academie IT - cursul Lego Mindstorms EV3

Vibe.MD - Academie IT - cursul Lego Mindstorms EV3

Cursul de Robotică este adresat copiilor cu vârsta cuprinsă între 9-14 ani pasionați de roboți, construirea acestora dar și programarea lor pentru a rezolva anumite probleme sociale.
Ce voi învăța?
  • În cadrul cursului de robotică Lego Mindstorms EV3, elevii vor învăța prin joc programarea, dar și construirea roboților, a mecanismelor din piese, utilizând diferiți senzori și motoare. Pe lângă dezvoltarea competențelor digitale, copiii își dezvoltă creativitatea și abilitățile inginerești.
Vibe.MD - Academie IT - cursul Lego Mindstorms EV3
700 MDL
0
Chișinău, Buiucani
Română
Octombrie 01, 2021
Înscrie-te la curs
Vibe.MD - Academie ᴵᵀ
Transformăm talentele în competențe și abilități. Telefon: +373 79 850 853 Adresa E-mail: info@vibe.md Site: vibe.md
Descriere
Înregistrează-te pe vibe.md sau la numărul de telefon: +373 79 850 853

Durata: 2 ani
Vârsta: 9-14 ani
3 ore/săptămână
3 elevi/grupă

PREȚ: 700 Lei/Lună

În cadrul cursului de robotică Lego Mindstorms EV3, elevii vor învăța prin joc programarea, dar și construirea roboților, a mecanismelor din piese, utilizând diferiți senzori și motoare. Pe lângă dezvoltarea competențelor digitale, copiii își dezvoltă creativitatea și abilitățile inginerești.

La finele primului an de studiu, beneficiarii vor avea capacitatea de a construi și a programa de sinestătător roboți.

Chișinău, str. Alba Iulia 75
Publicul țintă
  • Copii
  • Părinți
Adaugă o recenzie
Recenzii
Nu există recenzii
Contacte
Contacte
Strada Alba Iulia 75
info@vibe.md
Comandă apel

Articole recomandate

Învățământ la distanță - top 20 platforme de studii Online în orice domeniu Cunoașterea de sine
Te invităm în galeria noastră de Universități virtuale, unde poți studia ceea ce-ți place simplu, la distanță, în timpul tău liber. Accesează cele mai cunoscute resurse de studii Online din lume și devino specialist acreditat în domeniul care te interesează.
Octombrie 11, 2018
2
Despre traumele emoționale și vindecarea acestora Expertul zilei
Dacă vrem să fim împliniți, să dobândim pacea interioară și să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, e nevoie de acceptarea amprentei trecutului de vindecarea consecințelor, numite - traume emoționale. Discutăm astăzi despre acest subiect cu Ștefan Popov – psiholog, psihoterapeut de orientare integrativă, formator, cercetător în științe sociale, prezentator TV și autor al mai multor cărți de psihologie, filosofie și inginerie socială.
Octombrie 02, 2018
2
Va fi odată ca-n povești sau cum educăm gândurile pentru a crea realitatea dorită Ce nu se învață la școală
Noi suntem ceea ce gândim și fiecare cuvânt pronunțat reprezintă starea lumii noastre interioare. Dacă am ști cât de puternice sunt gândurile noastre, nu ne-am permite niciodată să gândim negativ. Îți propunem câteva sfaturi pentru detoxifiere cognitivă :). Lectură plăcută!
Ianuarie 22, 2018
3
Cum să te organizezi mai bine sau tehnici simple de time management. Cunoașterea de sine
Ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Timpul nu face diferență. Timpul e o resursă accesibilă pentru toți. Chiar dacă se discută atât de mult în ultima perioadă despre optimizarea și organizarea timpului, ar fi bine să fim conștienți că nu timpul necesită organizare, ci noi - acțiunile noastre și modul de a le înfăptui. Hai să vedem împreună cum ne putem organiza eficient.
August 23, 2019
0